– Ein del av Hardanger og Voss museum

– A part of Hardanger and Voss museum

Thomas Dybdahl

sun11jun18:00Thomas DybdahlSolo18:00(GMT+00:00)

Om arrangementet

Endeleg byr sjansen seg til å oppleva Thomas Dybdahl i Kabuso – sikra deg plass på konserten sundag 11. juni kl 18!
Alle med konsertbillett får også inngang i Vestlandsutstillingen (siste visningsdag!)    

Dybdahl er ein av våre beste og mest profilerte musikarar. Han har med sine nydelege album etablert seg som ein av Norges store artistar og låtskrivarar.
For 20 år sidan sat Thomas Dybdahl med sitt første soloalbum “…That Great October Sound” mellom hendene. Albumet blei eit vendepunkt i karrieren med svært gode kritikkar, Spellemannspris og Edvard-pris.

VG skreiv i ein omtale av debutalbumet «Dybdahl alene er en aldri så liten åpenbaring med såre, vakre sanger fremført med den samme, nesten hviskende intensiteten som gjorde Jeff Buckley til allemannseie – hør bare åpningssporet «From Grace»!».

Ein solokonsert med Thomas Dybdahl er eit høve til å høra låtane hans slik dei opprinneleg vart til. I tillegg til å presentera klassikarar frå ei lang karriere spelar han og nyutgitt og nyskrive materiale på solokonsertane sine.

————
Thomas Dybdahl om solokonsertar:
For ti år siden tok jeg en avgjørelse om rulle i gang en slags evig soloturne og bli så god på det at det aldri ville føles som en budsjettversjon av en konsert med band.
Jeg ville prøve og heller spille på styrkene en slik kveld kunne ha, båndet man kunne få med publikum, stedene en kunne spille og friheten man kunne gi seg selv når man spilte sangene helt solo.
Siden den gang har jeg spilt så og si overalt i landet, alt fra Operaen i Oslo til Trevarefabrikken i Henningsvær, Lofoten, til Nidarosdomen, Trondheim.
Jeg har blitt utrolig glad i å spille disse solokonsertene og gleder meg masse til å fortsette turneen.
Nå har jeg et betydelig antall sanger å velge imellom og hver kveld er forskjellig fra den andre, noe som holder det spennende for både publikum og meg.

Håper vi ses!

Billettar

>>> KJøp