– Ein del av Hardanger og Voss museum

– A part of Hardanger and Voss museum

Marthe Valle

lau28jan21:00Marthe Valle21:00(GMT+00:00)

Om arrangementet

Laurdag 28. januar kl 21 byr Kabuso inn til ein finfin kveld i musikalt lag med Marthe Valle

Marthe Valle er ein Bergens-basert artist og låtskrivar, opprinneleg frå Harstad. Med si unike stemme og jordnære tekstar om universelle spørsmå og utfordringar, har ho sidan starteni 2004 fått eit trofast publikum. Ho har så langt hatt ei mangefasettert karriere, med utgjevingar på både norsk og engelsk, og som bidragsytar på mange ulike prosjekt og innspelingar.
Valle er også ein ein samfunnsengasjert artist som ofte brukar musikken til å formidla sitt engasjement, både gjennom tekstar og samarbeid med organisasjonar som Norsk folkehjelp, Kirken bymisjon og Dråpen i havet.

Med debutalbumet Bag of Candy (2005) vann ho sin første Spellemannspris, og følgde opp med Foverver Candid i 2008. Med albumet Fann fram i 2014 gjekk Valle over til å synga på dialekt. Både dette albumet og oppfølgaren Alt kan ikke sies (2017) gav henne brei radiostøtte med fleire A-lista låtar på NRK P1.

RO/URO frå 2018 var eit konseptalbum som opphavleg vart skrive og framført som bestillingsverk for Festspillene i Nord-Norge. Tematisk utforskar det spørsmåla kring menneskets tilstand i dagens samfunn og korleis den travle livsstilen mange lever med, stadig distanserar oss frå dei viktige verdiane i forholda våre til andre menneske og den indre balansen. Frå albumet tilbakestilling har me det siste året knytt oss til singlane Pilar, Favn om og Vi lar det gå.

 

Billettar

>>> KJøp